Ruilen/ retourneren;


 

Ruilen;

Wil je de bestelling ruilen? Mail ons even en we reserveren alvast een andere kleur of paar voor je! Verder mag je het te ruilen product retour zenden naar Stylish Nurse samen met het retour-/ ruilformulier, deze kun je onder deze tekst vinden.  De producten dienen ongebruikt, in originele verpakking terug gestuurd te worden naar ons. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. Het nieuwe product dat wij opnieuw zenden is gratis.

In alle gevallen adviseren wij je het verzend-/afleverbewijs goed te bewaren totdat de retour/ruiling is afgerond.

Als het bedrag hoger is dan de oorspronkelijke bestelling dan ontvang je een aanvullende factuur met een betaallink in de mail. Als het bedrag lager is dan de oorspronkelijke bestelling dan wordt het bedrag binnen 7 dagen aan je terug betaald. 

Voordat je een zending retour stuurt check dit dan even:

  • Het retourformulier is toegevoegd aan de zending.
  • Het artikel zit in de originele verpakking.
  • Het artikel is ongebruikt en onbeschadigd. 
  • De verzendverpakking is stevig genoeg om beschadiging tijdens vervoer te voorkomen, klompen kunnen in de verzend- en retourzak van Stylish Nurse.
  • De zending is voldoende gefrankeerd.
  • Het adres van Stylish Nurse is duidelijk vermeld.

 

Retourneren;

Stylish Nurse hoopt dat je tevreden bent met je aankoop, is je aankoop toch niet helemaal zoals je had verwacht, dan mag je het binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen en krijg je het aankoopbedrag weer terug.  Vul hiervoor het retour-/ ruilformulier in. 

De producten dienen ongebruikt en in de originele verpakking terug gestuurd te worden naar ons. De kosten en het risico van de retourzending zijn voor de klant. In alle gevallen adviseren wij je het verzend-/afleverbewijs goed te bewaren totdat de retour/ruiling is afgerond. Nadat wij het pakket retour hebben ontvangen, ontvang je binnen 7 dagen het volledige aankoopbedrag terug.

Download
Ruil- en retourformulier
Download hier het ruil- en retourformulier, print hem uit en stuur deze mee in jou ruil-/retourzending.
Ruil en retour formulier.png.docx
Microsoft Word document 68.9 KB

Contact;


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

 

 

Beleid food artikelen;

“U heeft het recht uw bestelling tot 6 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden. Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,75 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via stylishnurse@outlook.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 7 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”