Eten & drinken;


Als verpleegkundige met wisselende diensten is het soms lastig om een gezonde en voedzame maaltijd te bereiden.

Hier vind je leuke lunchpotten of saladeboxen zodat je makkelijker gezond eten mee

kunt nemen naar het werk of voor onderweg op je route.

Waterfles (500ml.)

Handige waterfles (500ml.) van Mepal, tevens milieubewust en voordelig. Makkelijk te gebruiken op het werk, in de  auto, tijdens het sporten of in uw vrije tijd. De dop kan eenvoudig worden opengedraaid en is voorzien van een lusje, waarmee de waterfles gemakkelijk kan worden meegenomen. De Ellipse waterfles bevat géén BPA of weekmakers, is vaatwasserbestendig en 100% lekvrij!

€ 8,99

  • Uitverkocht

Waterfles met fruitinfuser

Leuke en hippe bidon waarin je water met fruit naar keuze kunt doen! zonder dat er velletjes in je water drijven. Heerlijk fris!

(zonder opdruk)

€ 6,99

  • Uitverkocht

Thermo mok 275ml.

Onderweg een warme drank, zonder geknoei? De thermomok van Mepal is daarvoor ideaal!  De mok (275ml.) houdt koffie of thee circa 30 - 45 minuten warm en past in de bekerhouders van vrijwel alle auto's.

De mok kun je met 1 hand bedienen door op de knop te drukken.

Na gebruik kan de thermomok automatic eenvoudig worden gedemonteerd en alle onderdelen mogen in de vaatwasser voor een optimale hygiëne. De mok mag ook in de diepvries, niet in een magnetron.

€ 9,99

  • Uitverkocht

Lunchpot

Deze handige lunchpot van Mepal heeft twee compartimenten om de verschillende ingrediënten gescheiden te houden. Door middel van een

eenvoudige draaibeweging scheid je de twee compartimenten om de ingrediënten te mixen. Dé oplossing om geknoei tijdens het mengen te voorkomen. De beide containers hebben een aparte deksel en blijven daarom ook schoon. Bovendien passen de deksels op beide containers, dus je hoeft ’s ochtends niet op zoek naar de juiste deksel.

x Inhoud onderste container is 500 ml

x Inhoud bovenste container is 200 ml

x Geschikt voor de vriezer en vaatwasser

x De onderste container mag ook in de magnetron

x Lekt niet

€ 14,99

  • Uitverkocht

Saladebox

Mooie saladebox van Mepal, is groot genoeg voor een (maaltijd)salade. De transparante box met deksel heeft voldoende ruimte om de salade op het moment van eten te mengen. Het compartiment biedt plaats aan brood of bestek en in de kleine mini box kan een dressing of pijnboompitjes. De saladebox is vrijwel onbreekbaar en mag in de vaatwasser.

€ 15,99

  • Uitverkocht

Lunchbox

Stylish lunchbox met twee aparte vakken, 2 uitneembare bakjes plus een extra box met vorkje.

De bakjes in de lunchbox mogen (zonder deksel) in de magnetron. Perfect voor het combineren van verschillende kleine gerechtjes.

Inhoud900 ml. Lengte185 mm X Breedte120 mm X Hoogte65 mm.

€ 12,99

  • Uitverkocht