Nurse lifestyle · 27.02.2021
Dag van de Zorg, HET moment om jou collega's of team in het zonnetje te zetten met een leuk cadeautje van Stylish Nurse!

Nurse lifestyle · 25.11.2020
Maskne is in 2020 een veel voorkomend probleem geworden doordat mondkapjes nu verplicht in openbare ruimten moeten worden gedragen en verpleegkundigen ze nog meer moeten dragen dan dat ze al deden. Lees hier wat je aan maskne kunt doen!

Anatomie & fysiologie · 20.11.2020
De tamponziekte, wat is het en hoe gevaarlijk is het?

Nurse lifestyle · 17.11.2020
Veel mensen met onregelmatige diensten houden van koffie! Maar jouw tanden worden er niet altijd mooier door! Hoe kun je dit voorkomen?!

Gezondheidszorg · 11.11.2020
Het Post Intensive Care Syndroom krijgt meer bekendheid tijdens de COVID-19 pandemie. Relatief jonge mensen krijgen te maken met een leven na een lange IC opname.

Nurse lifestyle · 09.11.2020
Zie jij e na een nachtdienst ook altijd zo geradbraakt uit?! Wallen tot op je knieen? Hier lees je wat je er aan kunt doen, zodat je er weer lekker fris uitziet!

Anatomie & fysiologie · 09.09.2020
Je bloeddruk op elk moment van de dag anders, dit ligt er ook aan wat je op dat moment doet. Je bloeddruk wordt geregeld door een neuraal (=snel) systeem en een hormonaal systeem (= langzamer). Lees hier verder hoe je bloeddruk eigenlijk tot stand komt via het RAAS.

Anatomie & fysiologie · 02.09.2020
HELLUP! Van milligram naar grammen en van liters naar milliliters / verdunnen/ pompsnelheden, soms zie je door de bomen het bos niet meer. Tips en oefenmateriaal!

Waarom vindt heel Nederland dat de zorg loonsverhoging mag krijgen, maar waarom krijgen wij die dan toch nog steeds niet?

Om de juiste zorg te kunnen verlenen dien je de meest voorkomende ziektebeelden op jou afdeling te kennen, zo kun jij op de juiste aandachtpunten letten en op tijd actie ondernemen bij eventuele complicaties! Erg belangrijk dus!

Meer weergeven